Monarchia Kávéház

Kortalan találkahely Lajta parti panorámával – Mosonmagyaróvár

„A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent” – Phyllis Diller.

Ezt a gondolatot követve választotta ki csapatja vidám és energikus tagjait a tulajdonos, akik szoros részét képezik az egyedülálló kávézónak. A legjobb alapanyagokból és kiemelkedő szakértelemmel el készített kínálat minden darabján érződik az elhivatottság a szakma iránt, s mindezt egy nyugodt, hangulatos és kellemes környezetben szolgálják fel Neked!
A Monarchia Kávéház kortalan hely, egy találkahely. Ahol mindig feltűnik egy mosolygós arc. Ahol nemcsak kitűnő kávéval, de remek snackkel is várják vendégeket.
A Monarchia Kávéház arra vállalkozott, hogy a megszokott ízeket megtartva olyan finomságokat áruljon, amely kiküszöböli a gabona a cukor és a tej káros hatásait.
Szeretettel várnak mindenkit, paleóst és nem paleóst, mindazokat, akik akár kényszerből, vagy tudatosan változtatni akarnak életmódjukon és azokat is, akik különösen vigyáznak a tápanyagok használatára, mert nálunk megtalálják azokat az édességeket, amelyeket büntetlenül fogyaszthatnak.

Vendég ajánlások:
“Szeretjük a hangulatát, és a gyerekek nyüzsijét is elviselitek, remek gyereksarok van. Fincsi sütik, torták, kedves, barátságos kiszolgálgálás. ♥️ – Kitti

A “más” környezet… nyugalom, egyedi hangulat! Nem tudná pótolni a városban ezt a feelinget más hely! ❤️ Dóra
Mindent nagyon szerettünk, a hely hangulatát, a felszolgálók kedvességét, a szemet gyõnyõrkõdtetô és mennyei reggelit, a teát, a kávét.. egyszerûen mindent – F. Miklósné

www.monarchiakavehaz.com

Kapcsolat:
Mosonmagyaróvár, Jókai utca 8.
06-20/452-3632

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Csütörtök 07.00-22.00
Péntek-Szombat 07.00-24.00
Vasárnap 08-22.00

Beszélt nyelvek: magyar, német, angol

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.