Mézes Zserbó Cukrászda

Ízes Élet,édes ízek: egy fiatal cukrászmester életre kelt álmai – Hegyeshalom

Szeretnénk bemutatni nektek egy fiatal, lendületes,kifinomult ízléssel rendelkező cukrászmestert és családi vállalkozásként üzemelő birodalmát a Mézes Zserbó cukrászdát Hegyeshalomból.

Amennyiben erre jártok, esetleg Ausztriába vagy nyugatra utaztok, feltétlenül álljatok meg náluk és kóstoljatok bele varázslatos ízű édességeikbe!

“2006 óta képviselem magam ebben a szakmában.Három évet dolgoztam cukrászként Ausztriában, elsajátítottam az osztrák sütőipari technológiákat is .Ez a pár év felkészített arra, hogy feleségemmel közösen belevágjunk életünk álmának megvalósításába , saját cukrászüzemünk megnyitásába. 2012-ben kezdtük el megépíteni cukrászdánkat , amely 2013 április 25.-én megnyílt az “édesszájú” vendégeink előtt . Több mint 60 féle termék palettánkat folyamatos fejlesztjük ,modernizáljuk a mai kor elvárásainak . 2018 –ban megszereztem mester levelemet is , hisz fontos számomra a saját és a jövő cukrászainak képzése,a kemény munkával megszerzett tapasztalatok továbbadása.”
Juhász Viktor tulajdonos-cukrász mester

www.mezeszserbo.hu

Kapcsolat:
Hegyeshalom, Filmszínház utca 2/B
06/96-711042

Nyitvatartás:
Hétfő: Szünnap
Kedd–Vasárnap: 9.00.-18.00.

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.