Rácz Pálinkamanufaktúra

Szigetköz Lelke – Dunakiliti-Tejfalusziget

A Szigetköz Lelke Pálinkaházat 2009-ben alapította Rácz Ferenc főzőmester Dunakilitin. A klasszikus manufaktúraként működő üzemet látványfőzdének építették, így tökéletesen nyomon követhető a pálinka útja a gyümölcscefrétől a nemes párlatig.
A Szigetköz Lelke Pálinkaház kompromisszumok nélküli elkötelezett híve a magas minőségű kézműves, prémium pálinkák készítésének. A Szigetköz Lelke Pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik. Rácz Ferenc tulajdonos-főzőmester magas fokú szakértelme, és a pálinkakészítés iránti alázata biztosítja az idelátogatókat arról, hogy nem pusztán pálinkát kóstolnak, hanem magát a gyümölcs lelkét. A Szigetköz Lelke Pálinkaház vendégei az üzemlátogatás és számos érdekes történettel tarkított pálinkakóstolás alatt megízlelhetik egy hagyományos magyar kemencében készült sültek, cipók és igény szerint rendelhető ételek mennyei ízét, amely még jobban hozzájárul ahhoz, hogy feledhetetlen élménnyel térjenek haza. A pálinkaház az év bármely szakaszában tudja fogadni a pálinkabarátokat, ha friss, lendületes és magával ragadó íz élményekre vágynak. A birtokon található egy 60 személy befogadására képes légkondicionált kóstoló helyiség, amely tökéletes helyszíne egy vidám hangulatban eltöltött kulturált pálinkakóstolásnak

A Szigetköz Lelke Pálinkaháznál a főzőmester a pálinkába szívét-lelkét beleteszi.
„A hozzánk látogatók megtapasztalhatják a megkérdőjelezhetetlen top minőséget és a pálinka bemutatók, kóstolók feledhetetlen élményével gazdagodnak.”

www.raczpalinka.hu

Kapcsolat: 9225 Dunakiliti Radnóti M. utca 5/a

Nyitvatartási idő: 8-16 h (kóstolók egyeztetett időpontban)

Beszélt nyelvek: angol, német,magyar

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.