Egy napos horgász kaland, ahol az egész család kikapcsol!

Stettni-tó Hegyeshalom

We Love Szigetköz

A hét elején már tervezgettük a hétvégi programot, hisz az időjósok nyári meleget rebesgettek. A srácok nagy pecások, ezért a program elengedhetetlen része a víz, legyen az patak, folyó vagy tó a lényeg, hogy horgászni lehessen. 
Kinézetük magunknak a Mosonmagyaróvártól 10 perces autó úttal elérhető hegyeshalmi Stettni-tavat, ahol gyerekkoromban már többször jártam a családdal, de fiatal felnőtt koromban is megfordultam ott a hagyományőrző Hegyeshalmi bor napokon.

Megérkeztünk ki szálltunk az autóból és nyomban rám szállt a “chill out” érzés, valahogy benne volt a levegőben, a fák leveleiben, a friss lenge szélben.
A tó környéke gondosan rendezett, tiszta, ami nekem az egyik legfontosabb szempont ha kirándulni megyünk.Kedves kiszolgálás, finom harapnivalók, és a legjobb az egészben a hatalmas játszótér, amelynek nagy részét több évtizede növekvő fák vesznek körül.

We Love Szigetköz
We Love Szigetköz

A horgászat igencsak nagy türelmet igényel még felnőttként is sokszor nehéz, nemhogy gyerekként.

Ezen a helyen viszont minden megvan amire egy család vágyhat, hisz a gyerekek a horgászatot megunva mehetnek a jobbnál jobb játékokat felsorakoztató játszótérre, majd    újra a peca bot mögé.

Nekem anyukaként pedig tényleg feltöltődést jelentett, a fák árnyékban egy pokrócon pihenve könyvet olvasni, gyönyörködni a természetben.

Ez az igazi feltöltődés.


Ajánlom ezt a helyet minden kisgyermekes család számára, látogassatok el a nyár folyamán és higgyétek el, nem fogtok csalódni.

Cím :

Stettni-tó

Hegyeshalom, Stettni-tó, 9222

https://goo.gl/maps/FFN2UNteVHXUhtEZ9

blogpont: Németh Edina


Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.