Ambrózia Étterem Söröző-Kávéház

Mosonmagyaróvár

Az Ambrózia Vendéglátóipari Üzletház a XVII. században épült barokk stílusú, műemlék jellegű épületből lett kialakítva. Az étterem homlokzati falán található gazdag díszítésű, kagylós Pieta szobor 1652-ben készült.

Üzletházunk az óvári városrész sétálóutcáján, a Szent László szoborral és a katolikus templommal szemben a Magyar utca 18. szám alatt található. A hangulatos 60 személyes söröző-étteremben és kávéházban biztosítunk Önöknek színvonalas vendéglátást, a nyári szezonban pedig 80 fős terasz áll a vendégek rendelkezésére.

Étlapunkat főként a magyaros és a nemzetközi konyha ínyencségeiből állítottuk össze, melyet folyamatosan bővítünk a szezonális kínálathoz igazodva. Ha Ön kíváncsi üzletházunkra, szeretné megkóstolni ételkülönlegességeinket,a kiváló magyar borokat, vagy Segafredo kávét óhajt fogyasztani, mi tisztelettel várjuk.

Családi és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.Parkolási lehetőség a sétálóutca melletti Jókai utcában található.

Nyitvatartási idő: Hétfő-szombat:8 – 22 óráig, Vasárnap: 11-21 óráig

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Magyar u. 18.

Telefonszám: 96/217-113, 96/217-127

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

www.ambroziaetterem.hu

We Love Szigetköz – Ambrózia Étterem


Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.