Rajka Kúria – vidéki és modern gasztronómia és egy különleges állatpark a Duna folyó partján, Rajkán.

A Rajka Kúria tulajdonosai álmodtak egy helyről, ahol az idő lassabban telik, ahol van idő egymásra, a pihenésre, az élet és az ízek élvezetére, egy helyre, ahol mindenki jól érezheti magát, mert odafigyelnek rá !

Az étterem modern-indusztriális stílusa, barátságos enteriőrje garantáltan magával ragadja. 10 méteres belmagassága különleges atmoszférát teremt. Töltődjön fel energiával a vadregényes folyóparti környezet és galériaerdők társaságában.

A vendégeket folyamatosan megújuló fogásaikkal bűvölik el, melyeket hagyományos és modern módszereket ötvözve készít el gondos odafigyeléssel séfük és csapata. Legkedveltebb konyhatechnológiáik nagyanyáink leggyakrabban használt sütési módszereihez nyúlnak vissza, például a konfitálás – vagyis alacsony hőfokon zsírban való sütés hosszú ideig – mely zamatossá teszi a húst vagy zöldséget. Ezen kívül használják a népszerű sous vide technológiát, ami vákumba csomagolt húsok vízfürdőben való elkészítését jelenti alacsony hőfokon hosszú ideig.

Séfük, Szerencsés József különös hangsúlyt fektet a jó minőségű alapanyagokra. Frissen készült ételeiket elsőosztályú alapanyagból készíti, vegyítve a hagyományos vidéki és a modern gasztronómiát.A húsokat tanyákról szállítják konyhájukba, valamint együttműködnek a Szalkai farmmal, amely szabadon tartott mangalicákkal büszkélkedhet. Előszeretettel használnak zöld fűszereket, melyeket saját fűszerkertjükből vágnak le.

Kézműves sörök, ízletes pálinkáik és boraik tökéletes párosítást alkotnak ételekkel.

Az étterem összesen 170 fő befogadására képes. A 110 fős főtermen kívül egész évben rendelkezésre áll a 60 fős fedett terasz. Az élményt fokozza az óriási vetítővászon, valamint professzionális hangtechnika.A Rajka Kúria sörözője kiválóan alkalmas családi rendezvények, esküvők és bankettek lebonyolítására. Ezen kívül az étterem ideális helyszíne céges ebédek, vacsorák, vállalati partik, konferenciák és iskolázások megtartására.

A Kúria legújabb projektje a mini állatpark kiépítése a folyóparti birtokon. A vendégek jelenleg megtekinthetik az igazán különleges alpakáikat, maráikat és kenguruikat, akik a családok nagy kedvencei Gyermekek elidőzhetnek a kinti trambulinon vagy a benti játszósarokban.

A Rajka Kúria nyitvatartása :

Hétfő 10:30 – 22:00

Kedd 10:30 – 22:00

Szerda10:30 – 22:00

Csütörtök 10:30 – 22:00

Péntek 10:30 – 00:00

Szombat 10:30 – 00:00

Vasárnap 10:30 – 22:00

Elérhetőségek és Foglalás

www.rajkakuria.hu

RAJKA, Kenderes utca 3

Telefon: +36 30 163 6143
E-mail: info@rajkakuria.hu

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.