A természet ízei a Szigetközből – DuNatura Lekvár Manufaktúra

Mészáros József és felesége több mint 25 éve foglalkozik saját termékek készítésével, amelyek könnyedén beilleszthetőek a vásárlók egészséges életmódjába. Az egyedi, prémium minőségű lekvárokat 2014 óta készítik alacsony hőfokon (konfitálással), ami a lekvár készítésénél nem megszokott, de ők szerettek volna valami újat mutatni.

Ez olyan jól sikerült, hogy azóta az ország nagyon sok pontján megfordultak különböző vásárokon, piacokon és food festeken.

Honlapjukon található termékeik mind kézzel készülnek természetes anyagokból, hozzáadott tartósítószer és adalékok nélkül kis családi manufaktúrájukban, a Szigetközben.

A linkre kattintva azonnal az oldalon landolsz, ahol webshopjukban különböző ízvilágú lekvárok, sült teák és chili készítmények közül válogathatsz. https://dunaturalekvar.hu/

Amennyiben a Szigetközben kirándulsz, akár el is látogathatsz hozzájuk, és megtöltheted kosarad egészséges, ízletes lekvár különlegességeikkel.

CÍM

9225 Dunakiliti, Gyümölcsös Utca 49.

TELEFON

+36 20 236 6837

E-MAIL

info@dunaturalekvar.hu

error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.