Miska Gazda

Az Agrofil-SzMI Kft- nél több, mint 20 éve foglalkozunk engedélyeztetési célú szántóföldi- és fajtakísérletek kivitelezésével, precíziós gazdálkodással és tápanyagutánpótlási szaktanácsadással, mégis úgy döntöttünk, saját kézbe vesszük élelmiszer ellátásunkat, létrehozva a Gasztrofil- Kolbász Manufaktúrát és a Szigetközi Vándor termékcsaládot.

Az alapanyagot/ a húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, vagy istállóban. Emiatt fejlődésük lassabb, így húsuk teltebb, tartalmasabb, egészségesebb. Ellentétben a zsúfolt tartásban nevelt sertésekkel, ezeket nem szükséges és nem is kezeljük antibiotikumokkal. A legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük sertéseinket.
A feladatokból cégünk minden munkatársa – az állatgondozótól az igazgatóig – kiveszi a részét a takarmányozáson át a feldolgozásig, füstölésig.

Technológiánkkal 1,5 év alatt, nagymére­tű, nagy vitalitású, egészséges sertéseket tudunk felnevelni, melyeknek húsa kiváló minőségű, sötét vörös színű, zsírral szépen erezett, a konyhai eljárások során nem ereszt levet. A húsból többféle terméket készítünk. Kezdetben saját család­jaink és ajándékként üzleti partnereink részére készültek termékeink, melyekre egyre nagyobb lett a kereslet, így 2020-ban úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük a házias, hagyományos ízek kedvelőinek szélesebb körben is.

Jó szívvel ajánljuk termékeinket mindenkinek, akik szeretnének egészséges, házias, adalékmentes füstölt termékekkel megörvendeztetni saját magukat és családtagjaikat.

Termékeink:
Szigetközi Vándor szalámi
Szigetközi Téli Vándor szalámi (téli szalámi)
Szigetközi Vándor vékonykolbász
Szigetközi Vándor szalonna
Szigetközi Vándor sonka
Szigetközi Vándor tepertő
Szigetközi Vándor zsír (natúr, fokhagymás, pirított hagymás, pirospaprikás)

Elérhetőség
Facebook: https://www.facebook.com/gasztrofilkolbaszmanufaktura/
Rendeléseket messenger üzenetben veszünk fel, illetve e-mailben és telefonon:
lajoska@agrofil.hu; +36302687388
holczere@agrofil.hu; +36301976346
Manufaktúránk Püskin található, ahol személyesen is megvásárolhatják/ átvehetik a termékeket. Néhány szomszédos településre kiszállítjuk a megrendeléseket, de szükség, illetve igény esetén futárszolgálattal is tudjuk küldeni azokat.

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.