Choco Card

A Lapos Csokoládé Kft. néven működő kis családi vállalkozásunkat a csokoládé és a kreatív munka iránt szenvedélyünk hívta életre 2011-ben. A vállalkozás megszületése egyben közös életünk kezdőpontja, első mérföldköve is volt.

A Lapos Csokoládé Kft. néven működő kis családi vállalkozásunkat a csokoládé és a kreatív munka iránt szenvedélyünk hívta életre 2011-ben. A vállalkozás megszületése egyben közös életünk kezdőpontja, első mérföldköve is volt.

meséli Foki Izabella
Lassan tíz évvel ezelőtt az irodai jól kiszámítható és jól tervezhető, folyamatos jó életszínvonalat biztosító munkának és a nagyvárosi életnek hátat fordítva, egy kihívásokban sokkal inkább bővelkedő, kreatív, és azonnali visszacsatolást eredményező kihívás után kutattam. Így csöppentem a csokoládé finom és színes világába. Azonnal rabul ejtett, és tudtam, megtaláltam az utamat.

Férjemmel szakmai szempontból is tökéletesen kiegészítjük egymást – ő dolgozza fel a kakaóbabot és nagyon stabil minőség-ellenőrző és -biztosító szerepet tölt be, valamint vállalkozói tapasztalatát, ismereteit is hasznosítja a termékfejlesztésekkel és piaci megjelenésekkel kapcsolatos döntési folyamatokban. A csokoládé alapanyagból a kész termékek elkészítése (táblás csokoládék, bonbonok stb), csomagolása már az én feladatom. A kiemelkedő minőséghez természetesen mindketten ragaszkodunk.

Termékkínálatunkat a nemzetközi trendeknek és a hazai ízvilágnak megfelelően folyamatosan bővítjük. Szakmai szempontból is újabb és újabb kihívásokat keresünk és igyekszünk tökéletesen megoldani azokat.

Ha érdekel, hogy…
hol terem, és hányféle a kakaóbab?
mi történik vele a szüret után?
hogyan készül a csokoládé?
melyek a csokoládé szükséges, és melyek a kerülendő összetevői?
hogyan válasszunk csokoládét?


Gyere  el hozzánk, és gazdagodj egy különleges élménnyel! 
Kóstold meg a különböző termőhelyekről származó kakaóbabból készült csokoládékat, és érezd a különbséget!

Elérhetőségek:
www.chococard.hu
info@chococard.hu
www.facebook.com/chococard
Foki Izabella 30- 4321 -251
Albertkázmérpuszta
Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.