Mirror Eye Creative Photo

Szeretnénk nektek bemutatni, egy igazán kedves és elhivatott fotóst, akinek hozzánk hasonlóan szívügye a Szigetköz, fotóin keresztül megismerhetitek régiónk titokzatos, vadregényes világát.

Szikszai Szilvia vagyok, a facebook-on Mirror Eye Creative Photo néven vagyok jelen.

13. éve fotózom, “mindent” és “mindenkit” lekaptam már különféle helyzetekben, pillanatokban, időben és térben, ahogy lehetőségem adódott rá. Nagy és örök szerelemeim a felhők és a viharok.

2 éve komolyabban is bele vetettem magam a munkába, s hasznosítottam a tudást amit hosszú évek alatt szereztem. Folyamatosan fotózom, minden egyes nap előveszem a gépem azért, hogy rólad, rólatok, a világról a legszebb képeket kapjátok. Imádok portrékat készíteni, családi fotókat, szülinapok vissza nem térő pillanatait, sírós esküvőket…

Mindig van új téma, mindig van egy új ötlet és mindig van tanulnivaló. Nem vagyunk egyformák, az idő múlandó és a pillanat is elszáll.Az emlék fakul, a memória romlik, viszont a fotó örök kincs!
Kell a fotó, hogy megmutasd, hogy eltedd, megőrizd és hogy 20 év után elő vedd újra.

Fogadjátok szeretettel Szikszai Szilvia Szigetköz és környékén készült felvételeit.

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.