Kázmér Csárda

A Kázmér Csárda a környék igazi, eredeti magyar hagyományokat őrző csárdája, tájház jellegű berendezésekkel és környezettel. Az Osztrák határ menti madárcsicsergős csodálatos kis faluban Albertkázmérpusztán, a gyönyörű templomtól 400 m – re a Frigyes főherceg intézőházában található.

A Kázmér Csárda a környék igazi, eredeti magyar hagyományokat őrző csárdája, tájház jellegű berendezésekkel és környezettel. Az Osztrák határ menti madárcsicsergős csodálatos kis faluban Albertkázmérpusztán, a gyönyörű templomtól 400 m – re a  Frigyes főherceg intézőházában található.

A nagy csárda teraszán 140 éves kemence, a hatalmas udvaron az állatsimogató a gyermekes családok kedvence.
Friss, finom magyaros kemencében sült és bogrács ételekkel, frissen sültekkel, Nagyi lángosával és palacsintájával, minőségi borokkal, csapolt sörrel, pálinkával, szörpökkel várják a kedves vendégeket.

Egyedi, varázslatos környezete és hangulata miatt gyakran rendeznek családi és céges rendezvényeket, partikat,  esküvőket-lakodalmakat, gyerekzsúrokat. 
Kedvelt úti cél a biciklis és a lovas turisták számára is, akik akár meg is szállhatnak az igényesen kialakított rusztikus stílusú vendégszobákban.

A 30 éve közkedvelt Kázmér Csárda mindenkit szeretettel vár.
Halbturn / Féltorony kastély 3 km, Neusiedl am see / Nezsider 17 km, Mosonmagyaróvár 19 km.

Elérhetőség:
9243 Albertkázmérpuszta, Fő ( Felszabadulás ) út 6.
Tel: 0036309075753
NémethGyörgy: 0036702476660 
e-mail: kazmer.restaurant@gmail.com

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.