Apróság Könyvek- szerezz örömet gyermekednek e különleges “Aprósággal”

Az Apróság Könyvek egy családi ötlet megvalósulása, mely saját kiadású, szerethető ugyanakkor fejlesztő könyvek és egyéb játékok készítésével és kiadásával foglalkozik.

Az Apróság Könyvek Feri papa verseit jeleníti meg fia Horváth Áron és menye illusztrációi által, amiket először unokáinak írt majd a barátok körében aratott siker hatására 2020-ban kiadtak.


Eddig két könyv, két színező és egy karácsonyi különkiadású foglalkoztató füzet jelent meg.Mindegyik könyvben 40 állat vicces, tanító versecskéje található meg vidám, színes képekkel, melyeket könnyen tanulnak meg a gyerekek sőt akár barkóbát is játszhatnak velük.A hozzájuk tartozó színezők kérdéseket is tartalmaznak a képek mellet, melyek megválaszolására a könyvekben szereplő versek is nyújthatnak segítséget.A limitált kiadásban megjelent decemberi ünnepeket körül ölelő foglalkoztató füzet kifestőkkel, kreatív feladatokkal és matricákkal készteti gondolkozásra a gyerekeket.  Az alkotók igyekeznek minél több ingyenes kiegészítőt is feltölteni oldalukra, eddig egy böngésző, néhány kocka-kirakós és pár puzzle került feltöltésre, de ahogy idejük engedi készítik az újabbakat. 
“Céljuk, hogy megszerettessék az olvasást már pici korban, vidám és tanító formában, valamint minél szerteágazóbb módszerekkel kihozni a kreativitást már a legkisebbekből.”

Szívből ajánljuk minden kedves szülő figyelmébe akik gyermekük számára, nyitottak az egyedi fejlesztő és egyben szórakoztató játékok megismerésére.

Amennyiben szeretnéd megajándékozni gyermeked, unokád, vagy a baráti társaság kis csemetéit kattints ide:

Apróság Könyvek rendelés

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.