We Love Szigetköz és akik mögötte vannak…

Talán kevesen tudjátok hogyan is született meg a We Love Szigetköz .

Németh Edinának hívnak és évekkel ezelőtt fogalmazódott meg a gondolat, hogy szeretném megmutatni Magyarország egy olyan sokak által nem ismert természeti csodáját, amely gyerekkorom óta rabul ejt.

A Szigetköz az a hely, ahol az érintetlen természet mellett, a szabadidős, kulturális, gasztronómiai fejlődés láthatóan virágzásnak indult.

A Mosoni-Duna körülölelte Szigetközt nem véletlenül nevezik a Duna ajándékának, hiszen a térséget a folyók hordaléka építette fel. 

A Szigetköz közel 400 km2-es területe kiemelkedő jelentőségű élőhely, amelyen az egyedülálló geomorfológiai, klimatikus, talajtani és nem utolsósorban vízháztartási adottságok következtében különösen változatos élőhelyek alakultak ki, lehetőséget teremtve gazdag és sokszínű élővilág megtelepedéséhez.

A We Love Szigetköz elsődleges célja a régióban található szállás, gasztronómia és élménylehetőségek mellett a természet adta csodálatos táj és az abban élő állat és növényvilág bemutatása.

A természet szeretete, a környezetünkre való odafigyelés nagy szerepet játszik életemben, ennek köszönhetően kerültem kapcsolatba Huszár Màté természetfotóssal, aki egyedi látásmódjával, egy teljesen ismeretlen arcát mutatja be a Szigetköz élővilágának.

Az évek során egyre több közös projektben vettünk részt, a közös munka és ismeretség pedig közös célokat is eredményezett számunkra.

Célunk pedig nem más, mint blog, kép- és videós bejegyzéseink által eljuttatni hozzátok egy olyan érzést, amely magával ragad, egy természet adta vadregényes táj lehetőségeit, ahol az ember hátra hagyhatja egy kis időre a hétköznapi terheit, kikapcsolódhat és feltöltődhet.


Prémium minőségű vászonképeink, weboldalunkon a ShopPont menü pontban már megrendelhetők.

A többi pedig legyen meglepetés !

Kövessétek a We Love Szigetköz Facebook és Instagram oldalát, ahol a hamarosan kész projektjeinkről is beszámolunk .

Mi vagyunk a We Love Szigetköz !

Németh Edina & Huszár Máté

error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.