Vizen lenni jó ! Bérelj SUP-ot a Szigetközben !

De mi is az a SUP ?

A SUP (ejtsd: szup) – Stand Up Paddle magyarul leginkább állószörf vagy állva-evezés. Egy olyan sport, amit bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhat, és örömét lelheti benne. Egy SUP rengeteg dologra használható. A vízi túrázástól, a kardio edzésen át a jógáig mindenre, sőt, akár még horgászathoz is kitűnő. Az ember csendben, a “vízen járva” fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a természetben, figyelheti a vad-, és élővilágot, anélkül, hogy megzavarná azt, vagy kárt tenne benne.

A SUP az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt, mivel SUP-olni teljesen biztonságos, mégis izgalmas. Nem utolsó sorban SUP-on állva evezni remek testedzési lehetőség és kikapcsolódás is egyben. Aki egyszer kipróbálja, többé nem néz ugyanolyan szemmel a világra.

We Love Szigetköz-SUP bérlés a Szigetközben
We Love Szigetköz-SUP bérlés a Szigetközben

Az állószörf nem igényel előképzettséget, használatát mindössze néhány perc alatt el is sajátíthatod – sokkal könnyebb megtanulni, mint biciklizni, vagy úszni. Mindössze egy nagyméretű speciális szörfdeszkára, a hozzá tartozó evezőre, és némi egyensúlyérzékre van szükséged. A legnehezebb rész a deszkán való felállás, azonban néhány perc gyakorlás után már ez is mindenkinek sikerülni szokott. Az evezés pedig egyenesen gyerekjáték – a bátortalanabbak akár ülve, vagy térdelve is hajthatják deszkájukat. És ezzel szinte minden adott is egy élménydús SUP-oláshoz.

De hogyan tudok a Szigetközben SUP-ot kölcsönözni ?

Egyeztess időpontot az alábbi telefonszámon:

Telefonon: 0670/3758585 

Sms-ben: 0670/ 3758585 

vagy keresd a facebookon : A “Sup bérlés Szigetköz” oldalt.

Az összekészített felszerelést pedig átveheted a megbeszélt időpontban, vagy kiszállítási díjért kérhetsz házhoz szállítást is. 

Amit a kölcsönzéskor kapsz :

– SUP deszka 

– pumpa 

– evező 

– bokarögzítő póráz (leash) 

– mentőmellény 

115, 150 és 175 kg teherbírású SUP-ok közül válogathatsz. 

Cím : 9232 Darnózseli , Szabadság utca 25/A.

error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.