Útinapló – ShopPont

A Szigetköz akár a mindennapokban is veled lehet!

Készítettünk egy útinaplót mely valójában egy képes jegyzetfüzet vászonkötéses keménytábla borítóval, így hosszútávon lehet megbízható társad az év minden napján.

Jegyzetelhetsz bele, bakancslistát tervezhetsz, elrejtettünk benne érdekes ünnepnapokat, amiket talán nem is ismersz. 

Naptár is van benne, nem is egy hanem két évre, amit az év bármely napján elkezdhetsz használni, hisz mi meghagytuk neked a döntést, hogy mikortól legyen “életed része”.

Természetesen a Szigetközről szól valójában, hisz a lapjain csodálatos természetképeket találsz majd, emellett az összes szigetközi településről találsz benne egy-két érdekes tudnivalót.
A Szigetköz mellett található két nagy város Győr és Mosonmagyaróvár is helyet kapott naplónkban hisz, nagyon fontos szerepet töltenek be a régió életében.

Kiváló ajándékként szolgál a régió iránt érdeklődők számárára, emellett ajánljuk cégek, iskolák, hivatalok számára is.

Terjedelem: 130 oldal | A5.

Az útinapló ára

4490 Ft

+ 530 Ft szállítási költség

Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák.

További információ:

info@weloveszigetkoz.com

Rendelés

Szálláspont

the doors boutique apartments

The Doors – Boutique Apartman

Megnyitott Mosonmagyaróvár első Boutique Apartmanja, mely gondoskodó figyelemmel várja a nyugalmat és békességet keresőket, meglepetésekkel és plusz élményekkel gazdagítva Vendégeik életét. Az első ház a

Tovább »

Blogpont

SzigetközPont – Vének

A kis falu szinte elveszik a Szigetköz déli csücskében, de a pár száz fős település összetartó közössége példaértékűen bizonyítja, hogy jöhetnek árvizek, háborúk, emberi összefogással

Tovább »

Élménypont

Csobbanj a Szigetközben !

Összegyűjtöttük nektek, hol hűsíthetitek le magatokat a nyári melegben, amennyiben a Szigetközbe látogattok ! Ahogy egyre nő a kinti hőmérséklet, úgy vágyódunk el mindinkább valamilyen

Tovább »
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.