A Szigetköz csak Rád vár !

Az időjárás idén tavasszal kicsit megviccel minket, de ez se vegye el a kedvetek, hogy ellátogassatok régiónkba, ahol a természet adta csodálatos világ ámulatba ejtő színpompában vár titeket.

Fotó : Scháling Anita

Elindulhatott a várva várt vízi turizmus, a szolgáltatok az egész Szigetköz területén várják az ide érkező vendégeket, akik egy-egy túra alkalmával életre szóló élményekkel gazdagodhatnak.A Szigetközi Horgász- és Vízitúrák csapata minden hétvégén tart szervezett kenutúrákat, ahol a teljesen kezdőknek sem kell aggódniuk, a szakmailag felkészült vezetők mellett teljes biztonságban érezhetik magukat.

A vendéglátó- és szálláshelyek is fogadhatnak vendégeket, így már semmi sem akadályozhat meg titeket abban, hogy ellátogassatok Magyarország legnagyobb szigetére, a vadregényes Szigetközbe.

Rajka Kúria – Rajka

Nézzetek körbe oldalunkon, ahol a legjobb kultúr és gasztronómiai programok mellett, szigetközi termelőkről, kézművesekről, étterem és szállás lehetőségekről olvashattok, mielőtt régiónkba érkeztek.

We Love Szigetköz – a csoda Rád vár


Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.