Gaben Étterem, Borbár & Vinotéka

Exkluzív Borvendéglő a város szívében – Mosonmagyaróvár

„Hálásak vagyunk, hogy részt vehettünk a bor és gasztronómia fejlődésében és büszkék vagyunk úttörő munkánkra, hogy a kezdetektől volt bátorságunk tucatszámra kínálni a jobbnál-jobb borokat, kis (0,5-1 dl) mennyiségben is.”
Csalló Gábor tulajdonos

A sétáló utca közepén, a vendégkör részére a nemzetközi konyha felel meg leginkább, ám mindig szem előtt tartottuk a hagyományos ételeket. Minőség iránti elkötelezettségünk elsősorban vendégeink elégedettségével mérhető, de több elismeréssel is igyekszünk szakmai hozzáállásunkat alátámasztani.

A jelenlegi hangulatos és modern belsőt a 2013-as átalakításkor kapta az étterem, amelynek egy részében akár kényelmes fotelekben is kóstolhatók a kiváló borok. A borbemutatók, borvacsorák, gourmet estek közönsége már régóta élvezheti a kitűnő ételek és
párosított borok harmóniáját. Éttermünk számtalan alkalommal bizonyított „külsős” helyszíneken is, így a kitelepülés, a catering kategóriában is a legtöbb referenciával rendelkezünk. Ezek egyedülálló tapasztalatokat is jelentenek, így vendégeink bátran kérhetnek ajánlatot, vagy csak tanácsot is tőlünk. A hagyományos étkezési szokások mellett, tárt karokkal fogadjuk az alternatív étkezést keresőket is. Étlapunkon megtalálhatók az allergének, a tápanyagok és nálunk bátran rendelhetnek vendégeinkegyéb (pl.: paleo, glutén-, laktózmentes, stb.) ételeket is.

„Tulajdonosként is hálás vagyok, hogy részese lehetek e fejlődésnek és örülök, hogy büszke lehetek
az étterem csapatára, akik között többen is, immár 20 éve a sikerek részesei.”

www.gabenrestaurant.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Vasárnap 10.00.-22.00

Beszélt nyelvek: magyar, német, angol, olasz

Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.