ÉlményPontok a Szigetközben ! – a lipóti termál- és élményfürdőbe látogattunk

Győrtől 27, Mosonmagyaróvártól 15 km-re található Lipót község, igazi mini paradicsom a természet kedvelő turisták számára. Az emberek többsége viszont nemcsak kirándulni jár ide, hanem legtöbbször az itt található hatalmas 10 hektár területen elhelyezkedő termál- és élményfürdő a kiszemelt célpont.

Így tettünk hát mi is múlt hét vasárnap, barátokkal, gyerekekkel együtt töltöttünk el egy igazán aktív napot a fürdőben.

Lipóti termál- és élményfürdő -We Love Szigetköz

A fürdő reggel 9 órától nyit, ezért már fél 9-kor ott voltunk, biztosra akartunk menni a helyfoglalást illetően, hisz rajtunk kívül még több száz ember választotta a nyári melegben az élményfürdőt.

Árak : https://lipotfurdo.hu/informaciok/

Mivel gyerekekkel érkeztünk, akiknek a legfontosabb a csúszdák és élményelemek kipróbálása volt, így a fürdő hátsó területén vertünk “sátrat” a hatalmasra nőt fák árnyékában.

Lipóti termál- és élményfürdő -We Love Szigetköz

A gyerekek miután megtaláltuk a legideálisabb helyet, azonnal a naptej adagjukat kenték magukra és két perc múlva a társaság fele már a vízben hűtötte magát a délelőtti melegben.

Ameddig ők fürödtek, mi felfedeztük a fürdő többi részét.Nem is kellett messzire menni, megtaláltuk a szaunaházat, ami káprázatos látványt nyújtott a működő vízikerékkel és a csodálatos kis patakkal, amiben szebbnél szebb halak sütkéreztek.

A szolgáltatásokról bővebben itt olvashattok : https://lipotfurdo.hu/szolgaltatasok/

A kisgyermekek részére kialakított medencében, igazán biztonságban érezhetik a szülők gyermekeiket, a víz hőfoka és mélysége is ideális akár már legkisebbek számára is. (30-32 C, 0,3-0,6 m)

Emellett vízi játszópark és rengeteg különlegesség teszi izgalmassá a fürdőbe látogató gyerekek napját, biztosan mondhatjuk, hogy a Lipóti termál- és élményfürdőben egy percig sem lehet unatkozni.

A gyerekek mellett a felnőttek is megtalálhatják a számukra legideálisabb kikapcsolódási formát, legyen szó egy kellemes masszázsról, vagy a gyógyvizes medencékben való feltöltődésről, de az úszáson, fürdőzésen kívül nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas standröplabda és strandfoci pálya, tollas, ping-pong áll a sportot kedvelők rendelkezésére. Ezenkívül a gyönyörű gyepszőnyegen a futballozni vágyók is hódolhatnak szenvedélyüknek.

Elmondhatjuk tehát, kisgyermekkel vagy naggyal, párban vagy barátokkal, a Lipóti termál és élményfürdő tökéletes választás mindenki számára.

Elérhetőség Lipóti Termál- és Élményfürdő
Cím: H-9233 Lipót, Fő u. 84.
Telefon: +36 96 215 723
E-mail: info@lipotfurdo.hu
Vezető: Gaál – Pannonhalmi Petra

Nyitva tartás: 2020.06.13.-09.30.

http://www.lipotfurdo.hu

Látogassatok el minél hamarabb a Szigetközbe és fedezzéttek fel vadregényes, titokzatos tájait.

We Love Szigetköz – a csoda Rád vár !

www.weloveszigetkoz.com
Oszd meg cikkünket, ha érdekesnek találtad!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
error: Content is protected !!

Nyerj egy ajándékutalványt a Diamant Hotel, Szigetköz superiorba!

Csomag tartalma:

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére, félpanziós ellátással Standard Premium vagy Deluxe szobában, korlátlan wellness részleg használattal.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni hirlevelünkre.